Pressemeddelse 2019

Byberg Byg Håndværkerfirma ApS kåret til Årets Total Entreprenør (5-9 ansatte) i 2019

Cirkusbygningen var fyldt til bristepunktet, da håndværkerens prestigefyldte ”Oscar” statuette – ”Smiley Håndværk – Din Garanti” – blev uddelt for 8. gang til ÅRETS HÅNDVÆRKER™.

For første gang blev det store awardshow afholdt over to aftener, da mere end 5.000 dygtige håndværkere dystede om 45 priser fordelt i 27 forskellige fagkategorier – bl.a. den nye Årets Håndværkerlærling pris, der støtter op om behovet for at tiltrække lærlinge og sikre morgendagens dygtige håndværkere.

Inde i Cirkusbygningen fejrede næsten 2.000 branchefolk fra hele landet det gode håndværk med gallamiddag, prisuddeling og show. Felix Smith var vært og styrede slaget, som blev transmitteret LIVE på Facebook, så alle håndværkerens svende, kollegaer og familie, der ikke kunne få plads i den udsolgte Cirkusbygning, kunne følge med. Folketingets formand Pia Kjærsgård kastede stjernedrys sammen med mange kendte som Adam Duvå Hall, Vicky Berlin, Thomas Wivel, Joachim Boldsen m.fl., der alle stod i kø for at uddele en af de 45 priser.

Backstage styrede Jan-Erik Messmann transmitteringen til Facebook, hvorfra mere end 40.000 fulgte med
live over de to aftener og kunne se de stolte vindere give deres sejrsinterview.

En titel, der gør en stor forskel

På trods af blot at have været medlem af Anmeld Håndværker siden 2018, er det allerede lykkedes Byberg Byg Håndværkerfirma ApS fra Taastrup at vinde sin første fagtitel:

”Jeg har det så fantastisk, jeg er simpelthen så stolt af drengene, der har serviceret kunderne helt vildt flot. Det er jeg oprigtig glad for”, fortæller Adm. Direktør Steen Byberg Jensen. Han finder stor betydning i titlen, der kan sikre en større kundetilgang:

”Det betyder alverden, fordi der er en stor forskel på at kunne reklamere med at være den bedste håndværker i sin kategori, som er totalentreprise for os. Derfor skal vinderstatuetten her ind på vores hjemmeside, og andre steder hvor vi reklamerer. Vi kan mærke allerede nu, at vi qua vores gode tal og rosende ord fra kunderne oplever et boost i forhold til nye kunder, så det her kommer klart til at betyde noget positivt for os”, slutter en stolt Steen Byberg Jensen.

Håndværkerne leverer stor tilfredshed

Håndværkere over hele landet gør en kæmpe indsats for at fremme det gode håndværk lokalt.

“Vi har netop kåret de bedste håndværkere i Danmark – og nu kan vi ønske Taastrup et stort tillykke med den ære det er, at have Årets Total Entreprenør (5-9 ansatte) beliggende i byen. Det glæder mig at se, håndværkerne yder så godt arbejde hos kunden og leverer flot på overordnet tilfredshed, hvilket har toppet og i år samlet er på 4.78 ud af 5 mulige.”

Sammen kan vi glæde os over, at vi nu på 8. år kan fejre de mange tusinde gode håndværkeroplevelser, der årligt bliver indberettet på vores anmelderside Anmeld Håndværker”, udtaler Stifter af anmeldhaandvaerker.dk, Peter Birkelund.

Yderligere oplysninger eller interview: Kontakt Peter Birkelund på 40570808.

Fotograf akkreditering: Foto: anmeld-haandvaerker.dk
På billedet ses: Mads Plambeck fra FLISE BENT, Patrick Dorgan samt medarbejdere fra Byberg Byg
Håndværkerfirma ApS

ÅRETS HÅNDVÆRKER