Pressemeddelse 2023

Pressemeddelelse til ÅRETS HÅNDVÆRKER®

Kære redaktion

Findes ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2023 i Høje Tåstrup Kommune.

Lokalt entreprenørfirma er igen nomineret som finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2023.
Det er en stolt og glad Steen Byberg Jensen, der har modtaget nyheden om, at Byberg Byg Håndværkerfirma Aps. er kåret som finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® i kategorien Årets total entreprenørfirmaVinderne af den eftertragtede pris findes senere på året i Cirkusbygningen i København. ”Vi er naturligvis stolte over anerkendelsen, som er skabt via god kundeservice” siger Steen Byberg Jensen.

Når kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2023 finder sted den 19. og 20. april i Cirkusbygningen i København, vil også Høje Tåstrup Kommune være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow. Byberg Byg Håndværkerfirma Aps. der har hjemme i Tåstrup, er nemlig finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2023 i kategorien Årets Total entreprenør under 10 ansatte.

Landets bedst anmeldte håndværkere
Håndværksfirmaer, fordelt på 25 forskellige fagkategorier, har opnået den fornemme status at blive finalist til dette års awardshow. Finalistplaceringen er baseret på de kundeanmeldelser der gennem året på www.anmeld-haandvaerker.dk er afgivet. Byberg Byg Håndværkerfirma Aps. er blandt landets bedst anmeldte håndværkere, og deltager i kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2023.
– Hver dag, kæmper vi for at levere den bedste service til vores kunder. Vi er naturligvis glade og stolte for den anerkendelse, en finaleplads giver, fortæller Steen Byberg Jensen.

Det går fremad for håndværkerne
Årligt anvender tusindvis af håndværksfirmaer www.anmeld-haandvaerker.dk til at hjælpe deres kunder med at vælge den rigtige håndværker. Hver kunde vurderer håndværkeren på fem parameter; aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Der ses en tydelig positiv udvikling gennem årene, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og ÅRETS HÅNDVÆRKER®:
” Det er nu 12. gang awardshowets afvikles i Cirkusbygningen. Tilfredsheden er ekstrem høj. I år er den det højeste nogensinde med hele 4,79 på karakterskala der går optil 5.0.” og Peter Birkelund fortsætter; ”Vi har det sidste årti set en stigende tendens i danskernes opfattelse af god kundeservice fra håndværkere. I 2007 endte mere end 17% af alle anmeldte opgaver med dårlig kundeservice. I dag er tallet mindre end 1,9%. Og det er ligegyldigt om firmaet er fra Sjælland, Fyn eller Jylland. Der er fuld fokus på kundeservicen, og det skaber mange tusinde gode byggeoplevelser hos danske boligejere.”

Ser frem med spænding til kåringen
Steen Byberg Jensen fra Byberg Byg Håndværkerfirma Aps. fortæller om firmaets forventninger:
– Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets Totalentreprenør. Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud.