TAGRENOVERING OG NYT TAG FOR PRIVATE OG ERHVERV

Hvis du har brug for et håndværkerfirma, der kan hjælpe dig med tagrenovering og nyt tag, er du kommet til det helt rette sted. Vi er beliggende i Taastrup, men udfører arbejdsopgaver i og omkring København. Vi er ikke bange for at køre de ekstra kilometer, hvis du har en opgave, som vi skal løse.

Reparation af tag eller udskiftning af tag kan for mange være en utrolig god investering, der potentielt kan øge husets værdi betydeligt. Derudover slipper du for bøvl med utætheder og andre irritationsmomenter, som tit ses i ældre tage der ikke har fået en tagreparation i lang tid. En tagreparation er altså altid en utrolig god idé, hvis taget er af ældre dato eller beskadiget.

Hvad koster tagrenovering eller et nyt tag?
En pris på nyt tag varierer naturligvis meget på baggrund af materialevalg og arbejdskraft, der skal bruges på udskiftning af tag.

Ved tagrenovering er det omfanget af den pågældene skade vi må kigge på. Hos os er du dog altid garanteret et billigt din tagrenovering eller nyt tag, da vores priser er yderst konkurrencedygtige. Sammen tager vi altid en god dialog omkring dine muligheder for dit tag, så vi kan finde en løsning, der matcher dine behov, ønsker og ikke mindst dit budget.​

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, som giver dig et økonomisk sikkerhedsnet, såfremt noget mod forventning skulle gå galt med tagreparation eller nyt tag. Vi lægger dog altid en ære i hver eneste opgave, vi udfører, hvor priserne er fordelagtige, uden vi går på kompromis med kvaliteten af nyt tag.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Du altid er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en dybdegående snak om dine muligheder. Vores medarbejdere sidder altid klar ved telefonen og tasterne til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have.

Ring til os på telefon 20 64 73 33, eller send os en e-mail mail@byberg-byg.dk.​