Dit håndværkerfirma – Årets Håndværker

Hvad er formålet med at anmelde årets håndværker?

anmeld-haandvaerker.dk er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværker-virksomheder. Her kan bygherre (firma eller privatperson) give håndværkere karakterer (smileys) og skrive om sin oplevelse af en byggeopgave. Alle kunder må skrive anmeldelser, så længe man blot i sobre vendinger, beskriver opgavens omfang. Vi er dit håndværkerfirma! Vi vil til hver en tid værdsætte en ærlig anmeldelse. Dette kan nemlig være med til at gøre os til årets håndværker!

Anmeldelser bliver ikke slettet – med mindre der ikke er udført eller påbegyndt et stykke arbejde for bygherre. Håndværkere, der bliver anmeldt, kan modtage besked om anmeldelsen for at sikre, at der ikke uretmæssigt bliver anmeldt en håndværker virksomhed, der ikke har udført arbejdet.

Alle faggrupper kan anmeldes såsom: Tømrer, murer, vvs, maler, gartner, el-installatør, entreprenør, jord-beton, tagdækker og brolægger – desuden bygge- og renoveringsopgaver såsom: Køkken, tag, bad, hegn, terrasse, vinduer, døre, klima forbedringer, solvarme, isolering, tilbygninger og anlægsarbejder.

 

Har du brug for at vide mere om os? Eller hvilke ydelser vi blandt andet tilbyder? Så kig med her på vores hjemmeside eller kontakt os!

Håndværkerfirma | Årets Håndværker

Vi står altid klar til at modtage en anmeldelse, henvendelse i forhold til spørgsmål eller andet! Tøv ikke med at ring!