Om os

Steen Byberg JensenAdm. Direktør

Email: sbj@byberg-byg.dk​
Tlf: 2064 7333

​Steen er udlært tømrer, og har siden han blev udlært i 1983 (dvs. mere end 35 års erfaring) opnået stor viden og erfaring inden for alle fagområder.
​Steens store viden og erfaring gør, at han er er meget konstruktiv i at finde muligheder og løsninger, der matcher kundernes ønsker på deres projekter. Steen har tidligere været ansat 30 år i samme firma, men da muligheden og opfordringerne om at etablere Byberg Byg opstod, tog han denne udfordring op og startede Byberg Byg i 2011.

 

Om Byberg Byg Håndværkerfirma ApS
Byberg Byg er et Anpartsselskab opstartet i 2011.

Byberg Byg er ejet af Steen Byberg Jensen, der er udlært Tømrer og har over 35 års erfaring indenfor dansk byggeri.

Byberg Byg er et totalentreprenør firma, med egne tømrer, murer og malere samt faste samarbejdspartnere indenfor alle andre håndværksfag.

Byberg Byg har kun håndværkere med dansk uddannelsesbebvis ansat.

Byberg Byg har omfattende erfaring i planlægning og koordinering af vore kunders projekter. Vi er yderst konkurrence dygtige på prisen, uden at gå på kompromis med kvaliteten og vi afleverer altid flot udført håndværk, til den aftalte tid og pris.

Byberg Byg er et ambitiøst og visionært firma. Vores målsætning er at alle kunder skal være tilfredse med deres valg af Byberg byg som deres samarbejdspartner.

Byberg Byg sætter ære i godt håndværk og derfor er vores motto:

BYBERG BYG – BYGGERI MED OMTANKE.

Byberg Byg ser frem til at bygge for Dem.

Steen Byberg Jensen.