MALER I TÅSTRUP OG OMEGN

Hos Byberg Byg Håndværkerfirma udfører vi kun malerarbejde i  Tåstrup og omegn på et professionelt niveau. Vores malere har alle stor erfaring og viden inde for fagområdet. Vi giver hurtig og kompetent rådgivning, og ønskes der et tilbud bliver det selvfølgelig tilpasset den enkelte kunde, da behovene kan være meget forskellige. Netop derfor er vi din maler i Tåstrup og omegn!

Vores arbejdsområde indbefatter alt, lige fra de mindre maleropgaver af eksempelvis vinduer, tapetsering eller maling af en væg, til større renoverings- eller ombygningsopgaver.

Ønsker De en omlakering eller maling af eksempelvis køkkenlåger så er det også en opgave vi gerne løser. Vi tilbyder nemlig ikke kun en maler i Tåstrup men også andre ekspertiser.

 

Din maler i Tåstrup og omegn tilbyder blandt andet!

​Byberg Byg Håndværkerfirma malerafdeling i Tåstrup tilbyder følgende malerarbejder.

  • Opsætning af glasfilt og -væv.
  • Tapetsering.
  • Fuldspartling af vægge og lofter
  • Malerarbejde ved renovering
  • Maling af vinduer.
  • Udvendige malerarbejder, og vedligehold.

Kontakt os for en uformel snak om jeres maleropgave, vi kommer meget gerne forbi og giver et vederlagsfrit overslag på jeres opgave i Tåstrup og omegn.

​Byberg Byg Håndværkerfirma i Tåstrup afgiver aldrig en pris på et stykke arbejde uden først at have besigtiget de faktiske forhold.​

Bor du eventuelt et andet sted end Tåstrup og omegn så klik her: Roskilde, Glostrup, eller København. Du er også velkommen til at kontakte os at høre mere om hvor og hvornår vi kan komme forbi dig!

Maler i Tåstrup