MALER I KØBENHAVN OG OMEGN

Virksomheden Byberg Byg Håndværkerfirma hovedpart ligger måske i Tåstrup, men vi sender også malere ud i København og omegn. Hos os udfører vi kun alle vores opgaver på et professionelt og højt niveau, med autoriserede medarbejdere bag os.

Hvis du står og mangler en maler – så er det os du skal tænke på! Vi sender gerne en medarbejder ud med et uforpligtende tilbud så du kan få en maler i København og omegn.

For os er erfaring inden for fagområdet, noget vi lægger meget vægt på. Vi står klar til at tilbyde rådgivning inden for vores mange kompetente fagområder. Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud fra os, er du altid velkommen til at kontakte os! Vi vil altid sørge for at håndterer jeres maleropgaver med jeres ønske i fokus, da vi ved at vores kunder kan komme med unikke og forskellige behov.

Vores arbejdsområde indbefatter alt, lige fra de mindre maleropgaver af eksempelvis vinduer, tapetsering eller maling af en væg, til større renoverings- eller ombygningsopgaver.

 

​Gør brug af din lokale maler i København og omegn

Byberg Byg Håndværkerfirma tilbyder følgende malerarbejder i København og Omegn

  • Opsætning af glasfilt og -væv.
  • Tapetsering.
  • Fuldspartling af vægge og lofter
  • Malerarbejde ved renovering
  • Maling af vinduer.
  • Udvendige malerarbejder, og vedligehold.

Skulle du have lyst til at modtage et uforpligtende tilbud, eller en uformel snak om jeres behov for malerarbejde, så kontakt os.

​Byberg Byg Håndværkerfirma i København og omegn afgiver aldrig en pris på et stykke arbejde uden først at have besigtiget de faktiske forhold.​ Det er din garanti for en gældende pris.

maler i københavn og omegn

Årets totalentreprenør!

Vi hos Byberg Byg er rigtig stolte over at være blevet anerkendt for vores grundige og kvalitative arbejde. Vi har flere gange været nomineret som Årets Håndværker, og i 2019 blev vi kåret til Årets Totalentreprenør. Vi håber, at i har lyst til at være en del af vores succes ved at blive vores næste tilfredse kunde!