Tageftersyn med drone

Droner i håndværker branchen er et nyt værktøj som rummer et væld af muligheder og besparelser i forbindelse med tageftersyn m.m.

Et normalt tageftersyn kræver, at der bliver opstillet en lift og/eller et stillads, og at en medarbejder fysisk med kamera skal kravle rundt på taget for, at foretage den nødvendige fotodokumentation og inspektion af tagets tilstand.

Med vores drone, er den tidskrævende og fordyrende proces med lift, stillads og fysisk medarbejder en saga blot. Dronen kan nu med et kamera udføre den samme arbejdsopgave med tageftersyn, og så ovenikøbet billigere.

tageftersyn med drone

Sådan foregår det

Vi sender en droneoperatør til deres bolig på Sjælland, som sender vores professionelle foto-drone på en tur henover deres tag. Alt bliver omhyggeligt undersøgt og fotograferet. Arbejdet er hurtigt klaret, og de behøver ikke engang være hjemme mens vi arbejder med dronen.

Dronens billeder bliver herefter nøje gennemgået på vores kontor, hvorefter de modtager en rapport om tagets tilstand samt et overslag over de eventuelle reparationer der er påkrævet.

Som erfaren totalentreprenør giver Byberg Byg gerne et uforpligtende tilbud på tagrenovering af deres tag.

Bestil tageftersyn med drone

Byberg Byg Håndværkerfirma Har siden september 2016 udført dronearbejde for private, grundejerforeninger, boligselskaber samt forsikringsselskaber.

Skulle vores Drone have deres interesse er de velkommen til at kontakte os på +45 20 64 73 33.