RENOVERING AF BADEVÆRELSE I ROSKILDE & OMEGN

Går du rundt med en drøm om renovering af badeværelse i København og omegn? Så er du kommet til det helt rette sted. Du finder vores håndværkerfirma i Taastrup, men vi kommer gerne og foretager en badeværelsesrenovering i områderne i og omkring København. Vi er ikke bange for at køre de ekstra kilometer til andre steder på Sjælland, hvis du har den rette opgave, vi skal løse.

​Renovering af badeværelse kan ikke kun øge livskvaliteten, men i den grad også værdien på dit hus. Hvad end du skal have bygget et nyt badeværelse eller skal have foretaget en modernisering af badeværelse, kan vi hjælpe dig med løse opgaven med kvalitet og service for øje. Og hvis du blot skal have lavet en udskiftning af fliser, kommer vi dig gerne til undsætning. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.​

Hvad koster renovering af badeværelse i Roskilde?

Prisen på renovering af badeværelse varierer naturligvis meget afhængig af omfang på opgaven. Hvis du skal have bygget nyt, er prisen naturligvis højere, end hvis du blot skal have udskiftet en ting eller to. Du kan dog være helt sikker på, at prisen er konkurrencedygtig, hvor vi aldrig går på kompromis med kvalitet eller service – hverken på materialer eller udført arbejde.

Ligegyldigt hvad får du et billigt badeværelse, som potentielt kan øge værdien på dit hus. Det er altså en utrolig god investering.

Hold dig ikke tilbage for at få et uforpligtende tilbud

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar ved telefonen og tasterne til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have.

Ring til os på telefon 20 64 73 33, eller send e-mail mail@byberg-byg.dk.

Renovering af badeværelse Roskilde | Byberg Byg ApS