TILBYGNING I ROSKILDE OG KØBENHAVN

Hos Byberg Byg er vi et kvalitetsorienteret håndværkerfirma, der altid overholder vores deadlines, uanset hvilken opgave i forbindelse med tilbygning, vi udfører. Gennem 30 år i branchen har vores stifter Steen Byberg Jensen oparbejdet sig en bred viden indenfor hele håndværkerfaget. Dermed er vi på den led i stand til at udføre enhver opgave, inklusive:

  • Murerarbejde
  • Tømrerarbejde
  • Tagdækning
  • Støbning af fundament
  • Elektrikerarbejde
  • VVS-arbejde

…Og meget mere. Vi er beliggende i Tåstrup, men vi udfører gerne tilbygning i Roskilde og København. Som erfaren totalentreprenør, kan vi hjælpe dig hele vejen fra planlægning og plantegning, til indkøb af materialer og færdigt byggeri. Vores evner indenfor effektiv projektstyring har gjort, at vi flere gange er blevet nomineret til Årets Håndværker i kategorien totalentreprenør.

Tilbygning i Roskilde og København – Vi er dit håndværkerfirma

Vi elsker glade og tilfredse kunder, og vi ved, at dette bedst opnås gennem en god service. Derfor sørger vi for, at have vores kunder med i hele processen af deres tilbygning. På denne måde, er der også mulighed for selv at komme med inputs. Hvis du skulle sidde inde med nye tanker eller idéer til det igangværende eller et nyt projekt! ​

​Rådgivning og vejledning tilbyder vi naturligvis både før, under og efter arbejdet med en tilbygning. På den måde bliver det færdige stykke arbejde lavet, præcist efter ønsker!

Få et uforpligtende tilbud på tilbygning

Grundet vores store erfaring og fokus på den gode service, står vi altid til rådighed, hvis du har spørgsmål til din tilbygning i Roskilde!

Vi leverer gerne et uforpligtende tilbud, og med dette tilbud får du 3D-tegninger med, så du lettere kan forestille dig det færdige resultat. Du kan se eksempler på vores 3D-tegninger her.

Kom i gang med din tilbygning i Roskilde, Tåstrup og omegn ved at ringe til os på +45 20 64 73 33. Vi glæder os til at høre om dit projekt.​

Tilbygning i Roskilde | Tilbygning i København

Meget mere end tilbygning