ENERGIVEJLEDER

Spar penge!!
I en gennemsnitlig Dansk familie går ca. 50 procent af det samlede energiforbrug typisk til opvarmning. Sammen med de stigende energipriser medvirker det til, at efterisolering ofte er det bedste middel mod store varmeregninger. Efterisolering giver både energibesparelser og forbedrer indeklimaet – uden din bolig behøver at gennemgå en omfattende renovering.

Det kan være svært at vurdere, om dit hus trænger til at blive efterisoleret. Men en tommelfingerregler siger, at det er en god idé at overveje at tage fat, hvis din varmeregning er højere end 15.000 kr. om året, og/eller hvis dit hus er fra før 1980.

Efterisolering er sundt og ofte en rigtig god investering, som hurtig tjener sig hjem med lavere udgifter til opvarmning. Specielt efterisolering af loft og hulrum viser sig ofte som de bedste måder at opnå energibesparelser. Den isolering, der bruges i dag, vil desuden bevare samme isoleringsevne i mange årtier frem.

Synergi
Går I med overvejelser omkring ombygning af Jeres bolig, så vil det være en rigtig god ide at overveje at foretage en efterisolering i samme omgang. Der er lavet beregninger der viser at en energirenovering der udføres samtidig med planlagte boligforbedringer tjenes hjem på 4 år.

Kontakt derfor vores energivejleder der kan hjælpe med en vurdering af din bolig som helhed, og dermed give et overblik over hvor der skal sættes ind for at spare på energien.

Vi vejleder om hvad der kan gøre mest for din varmeøkonomi både på kort og lang sigt, og dermed i hvilken rækkefølge besparelses tiltagene mest hensigtsmæssigt bliver udført. Vi kan naturligvis også udføre det håndværksmæssige arbejde i samarbejde med underentreprenører inden for alle de fag områder der er relevante for netop din bolig.