TØMRER I KØBENHAVN!

Vi er din tømrer i København og omegnen! Vi har mange års erfaring med tømreropgaver her hos Byberg Byg Håndværkerfirma. Vi er stolte af at kunne udfører opgaver med et højt kvalitetsniveau og et professionel level! Vi står klar til at modtage din opgave ved kontakt! Lige meget størrelse!

​Størrelserne kan variere på tømreropgaver. De små opgaver kan omhandle et vindue der binder, en dør der skal sættes på eller et træ gulv der knirker. Men selvfølgelig laver vi også større opgaver som din tømrer! Vi udfører nemlig også tagarbejde, murerarbejde og meget mere.

Vi udfører alle former for tømreropgaver i København

Vores målsætning med Byberg Byg, er at kunne stå inde for vores arbejde på et niveau der hedder 100% kunde tilfredshed! Vi elsker nemlig et godt stykke håndværk der kan holde i mange år! Vi har mange års erfaring som tømrer, og derfor kan du trygt stole på os, når du videregiver opgaverne til vores hænder!

Vi sætter en stor ære i kvalitet og at kunne holde den aftalte pris og tid. Se et udpluk af vores referencer som tømrer her.​

Få et tilbud fra vores tømrer i København

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 64 73 33, for en uformel snak med vores tømrer. Vi kommer meget gerne forbi og giver et vederlagsfrit overslag på Deres opgave.

 

Tømrer i København