Fugttekniker

Byberg Byg Håndværkerfirma har omfattende viden og erfaring i udbedring af skader på bygningsdele forårsaget af vand eller fugt. Hvis du har problemer med fugt, fks. fugt i kælder, væg, gulv som følge af vandskade eller andet, kan vores fugttekniker hjælpe med hurtig rådgivning og professionel affugtning.

Ring på +45 20 64 73 33 – Vi kører på hele Sjælland!

Vores fugttekniker kan bla. hjælpe med:

  • Fugtskadeanalyse
  • Opsugning af vand
  • Affugtning
  • Skimmelsvamp sanering
  • Dokumentation til forsikring

Udbedring af vand og -fugtskaden

Når vores fugttekniker har udfærdiget sin rapport, er det tid til at få udbedret skaden så hurtigt som muligt. Vi sørger for professionel affugtning, sanering af skimmelsvamp, mv. og er der behov for yderligere renovering i forbindelse med udbedringen, står vi som erfaren totalentreprenør gerne til rådighed for dette. Vi giver dig gerne et gældende og uforpligtende tilbud på renovering i forbindelse med fugtskadeanalysen. Vores team består af dygtige håndværkere fra flere forskellige faggrupper, så vi kan næsten med sikkerhed hjælpe dig af med dit problem.

Få hurtig hjælp af vores fugttekniker

Når det handler om fugtskader, er det vigtigt at du handler hurtigt, for at undgå uoprettelig skade på din bolig. Kontakt Byberg Byg Håndværker firma i dag og få hurtig besigtigelse af – og hjælp til – dit problem med fugt i boligen. Vores telefon er åben alle hverdage 07-16.30. Ring på +45 20 64 73 33.

Om os

Byberg Byg har eksisteret siden 2011, og består af dygtige håndværkere indenfor flere forskellige faggrupper. Vi varetager alle størrelser opgaver med nybyg, tilbygning og renovering for både private og erhverv på hele Sjælland.

Vi er et visionært håndværkerfirma, som ikke er bange for at tage komplicerede opgaver ind, ligesom vi er proaktive i brugen af nye teknologier. Eksempelvis tilbyder vi tageftersyn med drone og 3d tegning af badeværelse.

Den høje kvalitet af vores arbejde, såvel som vores innovative tilgang til byggeri, har gjort at vi flere gange er blevet nomineret til Årets Håndværker.

Vi håber, at du har lyst til at lære vores håndværkerfirma bedre at kende.