TØMRER PÅ SJÆLLAND!

Vi har en lang årrække af erfaring her hos Byberg Byg Håndværkerfirma, derfor er vi stolte af at kunne kalde os din tømrer på Sjælland. Vi har en afdeling af sagkyndige og professionelle tømrer! Som altid vil være klar til at modtage en hvilken som helst tømrer opgave!

​Dette kan blandt andet indgå små opgaver så som en dør der skal fikses, et trægulv der skal kigges på eller andet. Derudover har tager vi også større tømrer opgaver til blandt andet, tagrenovering og bygning, udskiftning eller efterisolering.

Brug for hjælp fra en professionel tømrer? Kontakt os uforpligtende i dag, så kommer vi ud, besigtiger dine forhold og giver en god pris. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Alle former for opgaver, til din tømrer på Sjælland

Vi har et mål om at kunne stå inde for et godt håndværk. Dette kan vi netop stå inde for med vores mange års erfaring som tømrer, vores kåring til årets totalentreprenør i 2019, og vores kunders dejlige anmeldelser. Vi udfører mange forskellige tømreropgaver på størstedelen af Sjælland, som er tilpasset dine ønsker og behov. Kontakt os for at få mere information om hvilke områder vi kører i!

Vi sætter en ære i at udføre og aflevere et flot håndværk til vore kunder, og altid til den aftalte tid og pris. Hos os kan du blot læne dig tilbage

Se et udpluk af vores referencer som tømrer her.​

Få et tilbud fra vores tømrer

Binder din dør, knirker dit trægulv, eller skal vindskeden skiftes? Vent ikke længere. Byberg Byg Håndværkerfirma kan klare det hele for dig!
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 64 73 33, for en uformel snak med vores flinke og top professionelle tømrer. Vi kommer meget gerne forbi og giver et vederlagsfrit overslag på Deres opgave.

 

Tømrer på Sjælland ordner vinduer hos kunde