OMBYGNING I KØBENHAVN – UDFØRES EFTER DINE ØNSKER

Skal du have lavet en ombygning i København og omegn? Så er Byberg Byg Håndværkerfirma firmaet for dig. Vi bor lokalt i Tåstrup, men vi bygger i hele Storkøbenhavn. Vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde! Vi er blandt de absolut bedste på markedet, når det kommer til pris og kvalitet. Du kan derfor trygt stole på os!

 

Vi udfører din ombygning i København med omtanke

Vores slogan er ”Byggeri med omtanke”, og det er det blandt andet fordi vi altid sørger for at fortælle vores kunder om deres forskellige muligheder, når det kommer til ombygning.

Når du kontakter os, tager vi ud til det sted, hvor der skal udføres ombygning. Her tager vi mål til selve projektet og tegner derefter vores kundes ønske til ombygningen, hvilket vi gør i vores veldesignede 3D-tegneprogram.​

Når vi har færdigarbejdet vores tilbud, får vores kunder naturligvis 3D-tegningerne med, så det bliver nemmere at forestille sig det færdige resultat. Du kan se eksempler på vores 3D-tegninger under “billeder” på vores Facebook-side.

Kontakt os gerne med dine spørgsmål

Står du foran en ombygning, og kunne du godt tænke dig lidt rådgivning og inspiration, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi går meget op i den gode service, og kommer meget gerne med gode idéer til lige netop dit projekt.

Du kan kontakte os via telefon på 20 64 73 33. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Ombygning i København