STØBNING AF FUNDAMENT I KØBENHAVN OG OMEGN

Hvis du kontakter vores håndværkerfirma, er du garanteret kvalitetsarbejde af støbning af fundament i København og omegn til dit byggeri. Vi er beliggende i Taastrup, men udfører mange arbejdsopgaver i og omkring København. Ingen opgave er for stor for os, ej er heller ingen for lille, hvad end du er privat person eller virksomhed. Du mere end velkommen til at benytte os, når du skal have udført en fundamentstøbning.

​En støbning af sokkel eller et betonfundament er en fuldkommen essentiel del af ethvert byggeri! Derfor er det vigtigt, at du vælger det rette firma, der kan udføre støbning af fundament med kvalitet og service for øje. Det kan du være sikker på at få hos os. Vi har flere års erfaring inden for branchen støbning af fundament! Vi har specialiseret os i at forstå netop dine behov. Vi sørger altid for at tage en god og dybdegående dialog med vores kunder, inden kontrakten bliver underskrevet! Så du ved, lige præcist hvad dine penge bliver brugt på.

Gode priser af støbning af fundament i København

Når du vælger vores service, er du altid garanteret yderst konkurrencedygtige priser, hvor vi aldrig går på kompromis med materialevalg og udført arbejde. Vi formår at indgå fordelagtige samarbejdsaftaler med leverandører, som kommer dig til gode, når byggeriet går i gang.

​Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, som giver dig et økonomisk sikkerhedsnet, såfremt noget mod forventning skulle gå galt med støbning af fundament.

Hør om dine muligheder for støbning af fundament!

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder i forbindelse med støbning af fundament eller støbning af gulv. Vores medarbejdere sidder altid klar ved telefonen eller tasterne.

Ring til os på telefon +45 20 64 73 33, eller send en besked til os på e-mail mail@byberg-byg.dk.​

Støbning af fundament København