RENOVERING I KØBENHAVN – VI ORDNER DIT HUS

Hvis du allerede er bosat i et dejligt hus, som du elsker, kan det være en god idé at få lavet renovering af nogle af husets vigtigste dele. Med renovering i København og omegn har du mulighed for at få dit drømmehus!

Det kan vi hos Byberg Byg Håndværkerfirma i Tåstrup sagtens klare for dig til din fulde tilfredshed. Vi udfører renoveringsopgaver i hele Storkøbenhavn.

Kvalitet, ærlighed og god service er tre nøgleord for os, og de præger ethvert stykke arbejde udført af os. Kvaliteten på en renovering sikres gennem vores mere end 30 års erfaring i branchen.

Ærligheden kommer af, at vi altid overholder vores aftaler, og vi altid sørger for at tage kundens forslag og idéer med i processen.

 

Få din drømmebolig med renovering i København & omegn

Hos Byberg Byg kan vi klare enhver opgave, der omhandler renovering af dit hus. Typisk omhandler vores renoveringsarbejde følgende områder:​​

  • ​Tag
  • ​Facader
  • ​Vinduer
  • ​Tagrender
  • ​Døre

Kontakt os gerne med dine spørgsmål
Vi kan som nævnt klare alle former for renoveringsopgaver, så hvis du har noget ved dit hjem, som du mener godt kunne trænge til en forbedring, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 64 73 33.

Renovering i København