MALER I ROSKILDE OG OMEGN

Hos Byberg Byg Håndværkerfirma udfører kun deres opgaver på et professionelt og højt niveau. Selvom vores virksomhed ligger i Tåstrup, så sørger vi også for at yde vores service i andre områder. Så hvis du skulle stå og mangle en maler i Roskilde og omegn, så står vi klar til at hjælpe dig. Vores malere er alle autoriserede og har mange års erfaring inden for fagområdet. Vi tilbyder rådgivning inden for vores kompetente fagområder, og skulle du sidde og ønske et tilbud fra os, vil vi altid sørge for at håndterer opgaven med den enkelte kunde i fokus, da vi ved at vores kunder kan komme med unikke og forskellige behov.

Vores arbejdsområde indbefatter alt, lige fra de mindre maleropgaver af eksempelvis vinduer, tapetsering eller maling af en væg, til større renoverings- eller ombygningsopgaver.

Ønsker De en omlakering eller maling af eksempelvis køkkenlåger så er det også en opgave vi gerne løser.

 

​Gør brug af din lokale maler i Roskilde og omegn

Byberg Byg Håndværkerfirma tilbyder følgende malerarbejder i Roskilde og Omegn

  • Opsætning af glasfilt og -væv.
  • Tapetsering.
  • Fuldspartling af vægge og lofter
  • Malerarbejde ved renovering
  • Maling af vinduer.
  • Udvendige malerarbejder, og vedligehold.

Skulle du have lyst til at modtage et uforpligtende tilbud, eller en uformel snak om jeres behov for malerarbejde, så kontakt os.

​Byberg Byg Håndværkerfirma i Roskilde og omegn afgiver aldrig en pris på et stykke arbejde uden først at have besigtiget de faktiske forhold.​

maler i Roskilde