MALER I GLOSTRUP OG OMEGN

Vores virksomhed Byberg Byg Håndværkerfirma ligger måske i Tåstrup, men vi sender også malere ud i Glostrup og omegn, og vi udfører kun vores opgaver på et professionelt og højt niveau. Så står du på nuværende tidspunkt og mangler en maler i Glostrup og omegn, så står vi klar til at hjælpe dig.

Alle vores malere er autoriserede og har mange års erfaring inden for fagområdet. Vi tilbyder rådgivning inden for vores kompetente fagområder. Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud fra os, er du altid velkommen til at kontakte os! Vi vil altid sørge for at håndterer jeres maleropgaver med jeres ønske i fokus, da vi ved at vores kunder kan komme med unikke og forskellige behov.

Vores arbejdsområde indbefatter alt, lige fra de mindre maleropgaver af eksempelvis vinduer, tapetsering eller maling af en væg, til større renoverings- eller ombygningsopgaver.

 

​Gør brug af din lokale maler i Glostrup og omegn

Byberg Byg Håndværkerfirma tilbyder følgende malerarbejder i Glostrup og Omegn

  • Opsætning af glasfilt og -væv.
  • Tapetsering.
  • Fuldspartling af vægge og lofter
  • Malerarbejde ved renovering
  • Maling af vinduer.
  • Udvendige malerarbejder, og vedligehold.

Skulle du have lyst til at modtage et uforpligtende tilbud, eller en uformel snak om jeres behov for malerarbejde, så kontakt os.

​Byberg Byg Håndværkerfirma i Glostrup og omegn afgiver aldrig en pris på et stykke arbejde uden først at have besigtiget de faktiske forhold.​

maler i glostrup og omegn